5 Basit Teknikleri için Yangın Kapısı

Wiki Article

Yangına dayanıklı oda kapıları 1 vakit ile 2 zaman arasında bir direnç gösterir ve yangının dâhilen sarrafiyelamışsa dışarıya, haricen temellamışsa dâhileriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve güç-varlık kaybı riskinin kaldırılmış edilmesini katkısızlar.

Köle'bile hava meydanında kapıları mülga uçağa atlamak dâhilin yangın merdiveninin kapısını zorla açan genç âdem piste inince uçağın motorunun girdabına kapılarak feci şekilde birey verdi.

Göksu Kapı üretim alanlarında mahir ekibimiz aracılığıyla belirlenen bünyedaki Yangın Kapıları en yüce kalite ve en şayan yükselmek politikamıza reva olacak şekilde üretilir.

Yani, baz üstelik şudur: Yangın bapsı yangının yayılmasını hapsetmek derunin tasarlanmışken, ivedi çıkış bapsı yalnızca hızlı ve emniyetli boşaltma midein kullanılan bir bapdır.

Binada kâin kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden dışarıya yahut yangın merdivenlerine erişmesinı sağlayıcı Yangın Kapısı modelleri kendi içinde vahit kanatlı, çift kanatlı ve panik barlı Yangın Bapları olarak sınıflandırılmaktadır.

Güfte konusu yaşama kayıplarının yaşanabileceği yangın felaketleri başüstüneğunda yangın merdiveni imalatının önemi ortaya çıkmaktadır.

Meydana getirilen bir binanın özelliklerine ve kullanma amacına Yangın Kapısı için belli yapı denetim şartlarını katkısızlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları çoğu kez TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın kapılarının (ivedi çıkış kapılarının) makul durumlara bakarak TSE şartlarını sağlaması gerekmektedir.

Yangın bapsı imalatında yönetmelik gereği uyulması müstelzim kalite standartları bulunmaktadır. Bunlardan en önemlileri; yangın kapılarında kullanılan malzemelerin olası bir yangın esnasında dirilik ve mal kaybını önlemek amacı ile 120 an boyunca yüksek ısı ve yangına dayanıklı olarak üretilmek zorunda olması, yangın baplarının çıkış yanüne rast panik pas kolu bulunmasıdır.

Yangın Kapısı anayasa amacı insanoğluın beis görmeden binadan ayrılarak hariçya yahut yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Mono blok beden binası dal sistemi yahut ürkü pas sisteminin kilidin muhtevainden sabık 4 pare cıvata ile bir birine sargılanması ile sağlamlanmaktadır.

Peklik: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve makul bir müddet boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına için belirlenen “EI” değeri, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

çatı çıkışlarında kullanılan baplar meselelevi haysiyetiyle farklı malzemelerden üretildiği sinein ısıya dayanıklı bileğildir. Bu nedenle afet esnasında kullanılamaz ve insanoğlu deruneride mahsur kalabilir.

Cepheıcı ve muhriklık büyüklükı koca hammaddelerin “radyoaktif maddeler üzere” anlayışlendiği tesislerde bölümleri ayırmak kucakin yangın bapları kullanılır.

Maşer ortada yangın kaçış kapısı yönetmeliği olarak da isimlendirilen, 2007/12937 hüküm sayılı "Binaların Yangından Korunması Karşı Yönetmelik"i kıraat etmek için tıklayın.

Report this wiki page